?>

Vet verbranden sporten

Het is duidelijk: om af te vallen moet men inspanningen leveren. Ieder dag 3 minuten trainen op dat wondertoestel, vetverbranders slikken en andere wondermiddeltjes zullen het niet doen. Enkel en alleen u kan zorgen dat er veranderingen plaatsvinden. De vraag is dan natuurlijk: wat moet ik doen? Is het noodzakelijk om te sporten, wat mag ik eten en hoeveel mag ik eten? Wel, bij deze zullen we deze vragen eens beantwoorden:

Vele personen denken bij afvallen meteen aan een zwaar dieet en uren sporten. Echter, niets is minder waar. Qua voeding moet u gewoon gezond eten. Test geen honger- of crashdieet uit, maar gebruik uw gezonde verstand. Meer vezels, meer eiwitten, meer water, minder rood vlees, minder frisdank en minder suikerrijke producten zijn enkele richtlijnen. Qua sport is 3 maal per week een uur aan cardiovasculaire training doen en 3 maal per week krachttraining de richtlijn.

Vooral dat sporten zien vele personen niet zitten. Is het dan mogelijk om vet te verbranden zonder dat ik moet sporten? Ja, dat is mogelijk. Eet per dag 300 à 400 calorieën minder dan nodig en het lichaam zal wel de energiereserves moeten aanspreken om te zorgen voor de nodige energie.

Echter, met sport gaat het afslanken veel sneller en het is ook nog eens leuker. Sporten is gezond. Het zorgt voor een beter conditie, meer energie en een betere algehele gezondheid. Er zijn enkel en alleen maar voorbeelden verbonden aan lichaamsbeweging.